Iveke van Gerven bij team Agro-Connect

Wij zijn verheugd te melden dat Iveke van Gerven met ingang van 26 maart ons team van Agro-Connect is komen versterken.

Iveke gaat ons team ondersteunen in de buitendienst. Met haar jarenlange praktische ervaring in de varkens,- pluimvee- en melkveesector zijn wij ervan overtuigd de juiste aanvulling te krijgen in ons enthousiaste team.

Hieronder de introductie van Iveke:

"Hallo mijn naam is lveke van Gerven en sinds kort ben ik werkzaam bij Agro-Connect. Na mijn inwerk periode zal ik aan de slag gaan als buitendienst medewerkster. Maar eerst even wat over mezelf: 
Ik ben geboren in het pittoreske Esbeek en tegenwoordig woon ik samen met mijn vriend en zijn twee kinderen in Eersel. Hoewel ik niet op een boerderij geboren ben, waren de eerste woordjes die ik kon zeggen 'koe' en 'paard'. 
Na de opleiding Rundveehouderij/Varkenshouderij op de MAS gevolgd te hebben ben ik mijn grote droom gaan volgen en gaan werken in de paarden sector. Het africhten en uitbrengen op wedstrijden van jonge paarden waren mijn grote passie! Voor dat werk heb ik ook een jaar op een stoeterij in Denemarken gewerkt en twee jaar op een Olympische sportstal in Australië. 
Maar ook de agrarische sector bleef "trekken", en in 2008 heb ik de overstap gemaakt om te gaan werken als Agrarisch Bedrijfsverzorgster. Een afwisselende en uitdagende baan waarbij de passie voor het vak en het ondersteunen van mensen voorop staat. 
Mijn edele ros heb ik ondertussen verruild voor een stalen ros en ik ben sinds enkele jaren een fanatiek wielrenster en in de winter op de MTB. Sinds 2014 ben ik via Big Challenge ook nauw betrokken bij de Alpe d'HuZes. 
Dit jaar ga ik voor de 4e keer deelnemen: De beklimming van je leven voor het leven van een ander (en dat dan maal 6) ;). Samen met Big Challenge zetten wij ons in voor de Alpe d'HuZes en daarnaast doen wij al het mogelijke om de agrarische sector te promoten. 

Ook een uit de hand gelopen hobby van mij is tonpraten. Waar ik voorheen alleen in mijn eigen dorpje op de planken stond, sta ik nu steeds vaker door heel Brabant in de ton. 
Ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe baan bij Agro-Connect. Hoewel het een hele stap is van de stal naar Buitendienst en daarbij bureauwerk, komt mijn werkervaring als bedrijfsverzorgster mij in deze functie goed van pas. En samen met het enthousiaste en zeer gedreven team van Agro­Connect gaat dat helemaaI goed komen."