Ik zoek werk

Adviseur varkenshouderij China

 • Aantal uren:
 • Fulltime
 • Opleiding:
 • Voor deze functie is het belangrijk dat je een mbo+/hbo denkniveau hebt. 

 • Het bedrijf:
 • De leverancier van mengvoeders en premixen is een klein en platte organisatie. Dit betekent dat de lijntjes kort zijn. Dat werkt prettig en persoonlijk.  

 • Functie:
 • In een notendop:
  Het grootste deel van de tijd ben je in China werkzaam op varkensbedrijven van 1.500 tot 20.000 zeugen. Je deelt je kennis over de varkenshouderij en geeft advies aan de stalmedewerkers.


  De langere versie:
  De veevoerleverancier levert wereldwijd verschillende soorten voeders in de varkenshouderij. In deze functie als adviseur ga je klanten van de veevoerleverancier begeleiden bij de opstart met deze voeders. Je geeft hierbij managementadvies in de breedste zin en volgt frequent op. De begeleiding geef je binnen alle facetten van een varkenshouderij. Daarnaast geef je training aan bedrijfsleiders en medewerkers van de klanten. 
  Je legt resultaten schriftelijk vast en controleert of adviezen worden opgevolgd. Het doel is om samen met de stalmedewerkers de technische resultaten naar een hoger niveau te tillen. 


  Hoelang is een Chinees. Dat weten we allemaal. Maar hoe lang blijf je in China? Dat kunnen wij je ook vertellen. Je werkt 3 weken, een maand of 6 weken in China en daarna weer ± 10 dagen in Nederland. Na een paar vrije dagen in Nederland, videobel je met de stalmedewerkers om contact te onderhouden en te monitoren. 
  Op dit moment geldt er de 14-dagen-quarantaine-regel voordat je China in kunt (i.v.m. corona). Daarom zul je nu ongeveer 2 maanden naar China gaan, anders heeft het geen zin. Dit verandert als er meer gevaccineerd wordt. 


  Om deze functie goed uit te kunnen voeren, hebben we wat persoonskenmerken beschreven. Wij vinden dat deze punten belangrijk zijn:
  * Je bent trouw aan je eigen persoonlijkheid
  * Je bent sociaal en goed in de omgang met mensen
  * Je hebt inlevingsvermogen (denk aan andere cultuur)
  * Je bent doortastend en toont initiatief


  Verder heb je goede kennis van de varkenshouderij, werk je accuraat en heb je zelfdiscipline. 
  Uiteraard is het belangerijk dat je van huis kunt zijn. 

 • Wij bieden:
 • We vragen veel van je, maar we hebben ook veel te bieden!
  Zo kom je te werken in een groeiende organisatie. Hierdoor is er ruimte voor ontplooiing van je functie. 

  Verder bieden we je:
  * Een enorm uitdaging in het buitenland met veel vrijheid. 
  * China is booming. De technische resultaten liggen ver onder het niveau dat wij in Nederland kennen. Daarom je kunt van grote betekenis zijn voor de bedrijven. 
  * Onze relatie is een platte organisatie. Er wordt gewerkt in een klein team. Korte lijnen en niet lullen maar poetsen. 

 • Reageren:
 • Interesse in deze vacature en/of wil je meer weten? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij staan je graag te woord. 

  Team Agro-Connect

Reageren

Vacatures

Inschrijven

*) verplichte velden