Over Agro-Connect

Wie zijn we?
Agro-Connect is op 1 januari 2015 opgericht door Peter van Kerkhof, die een jarenlange ervaring heeft als arbeidsbemiddelaar. Bij Agro-Connect helpen we mensen aan werk en werkgevers aan personeel. Dit doen we hoofdzakelijk in de agrarische sector. Vanuit ons kantoor in Middelbeers bedienen we agrarische bedrijven en aanverwante sectoren in Noord-Brabant en Limburg. Ook werven en selecteren we personeel voor toeleverende bedrijven in de agrarische sector. 
Onze dienstverlening bestaat uit uitzenden, detacheren en werving & selectie. 
 

Hoe werkt Agro-Connect?
Agro-Connect vindt persoonlijk contact heel belangrijk. Alleen op die manier kunnen we het maatwerk leveren waar we altijd naar streven. Zoekt u personeel of zoekt u juist werk in de agrarische sector? Vul dan het inschrijfformulier op deze website in. Eén van onze medewerkers zal daarna spoedig contact met u opnemen. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek luisteren we naar uw wensen om daarna samen de vervolgaanpak te bepalen. Zo zorgen we er samen voor dat de bedrijven de juiste werknemers in dienst nemen en dat werkzoekenden een mooie en passende baan vinden. 

Onze medewerkers
Wij leveren zowel Nederlands personeel als arbeidsmigranten in verschillende functies. Zo bemiddelen we bedrijfsleiders, ervaren hulpkrachten en productiemedewerkers. Voor onze arbeidsmigranten beschikken wij over een tolk en zijn de arbeidscontracten in hun eigen taal. Dit zorgt voor duidelijkheid en transparantie. Ook regelen wij voor hen de zorgverzekering en een nette huisvesting.

Wij hebben en houden de kennis en kunde vna onze medewerkers graag op peil. Daarom bieden wi onze medewerkers (bij)scholingsmogelijkheden in de vorm van cursussen en trainingen aan. Op varkenshouderijgebied werken we hierin samen met Stichting KPV.