Over Agro-Connect

Wie zijn we?
Agro-Connect is op 1 januari 2015 opgericht door Peter van Kerkhof, die een jarenlange ervaring heeft als arbeidsbemiddelaar. Agro-Connect is een uitzend-, detacherings- en payrollbureau in de agrarische sector. Wij helpen zowel werkgevers als werkzoekenden in de land- en tuinbouw, de veeteelt en de groenvoorziening op weg naar hun perfecte match op de arbeidsmarkt. 

 

Hoe werkt Agro-Connect?
Agro-Connect vindt persoonlijk contact heel belangrijk. Alleen op die manier kunnen we het maatwerk leveren waar we altijd naar streven. Zoekt u personeel of zoekt u juist werk in de agrarische sector? Vul dan het inschrijfformulier op deze website in. Eén van de medewerkers van Agro-Connect zal daarna spoedig contact met u opnemen. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek zullen we naar uw wensen luisteren om daarna samen de vervolgaanpak te bepalen. Zo zorgen we er samen voor dat de bedrijven de juiste werknemers in dienst nemen en dat werkzoekenden een mooie en passende baan vinden. 

Getraind personeel
Agro-Connect streeft naar een zo goed mogelijk bestand van werknemers. Daarom organiseren we maandelijks een gratis studieavond voor medewerkers die via Agro-Connect aan het werk zijn. Tijdens deze trainingen worden medewerkers van Agro-Connect door een expert uit het veld bijgespijkerd over de laatste ontwikkelingen binnen de meest uiteenlopende thema's. Daarnaast komt het soms voor dat er op individueel niveau behoefte is aan extra bijscholing. In dat geval is het in overleg met Agro-Connect mogelijk om als medewerker gratis cursussen te volgen via de Stichting KPV.

Op deze manier zorgen we er altijd voor dat de medewerkers van Agro-Connect volledig op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen binnen hun vakgebied.