Allround medewerker melkveehouderij (Ontario, Canada)

Vacature

Allround medewerker melkveehouderij (Ontario, Canada)

Voor een Nederlands gezin met jonge kinderen zijn wij op zoek naar een Allround medewerker melkveehouderij in Ontario, Canada

Functie:

Allround medewerker melkveehouderij

Aantal uren:

Fulltime (40 / 50 uur p.w.)

Regio

Ontario, Canada

Functie / Omschrijving

Deze Nederlandse ondernemers met jonge kinderen zijn al lange tijd geëmigreerd naar Canada en hebben een melkveebedrijf met 270 melkkoeien opgebouwd. Daarnaast heeft het bedrijf een neventak met 600 vleesschapen.

Het bedrijf heeft 250 ha landbouwgrond in eigendom waar zelf het landwerk voor gedaan wordt. Enkel het spuiten/zaaien wordt uitbesteed aan de loonwerker. Er is veel afwisseling, uitdaging en voldoende werk op trekkers en oogstmachines te doen. De koeien worden met 4 melkrobots gemolken waardoor je niet aan melktijden gebonden bent.

De melkveehouderij is gelegen in een relatief druk, bewoond gebied. Hierdoor zijn er dus ook vele evenementen zoals trekkertrek en tuinfeesten. Alle scholen zijn op korte afstand van het bedrijf gevestigd. Er wonen ook veel jonge gezinnen in de omgeving.

Wil je met je partner of gezin deze uitdaging aan? Dan zijn er ook voor de partner eventueel mogelijkheden om parttime mee te werken in de neventak met vleesschapen, of hier verantwoordelijk voor te worden.

Heb jij de juiste instelling en zie jij deze uitdaging wel zitten om alle werkzaamheden op de boerderij uit te voeren? Deze functie heeft veel variatie en vrijheid. Je bent veel buiten, op de boerderij of op het land. Je zorgt dagelijks voor het voeren, gezondheidscontrole en bijhouden van de melkkoeien. In je vrije tijd of het weekend is er genoeg ruimte om het prachtige Canada te ontdekken!

Er is woonruimte beschikbaar met 5 slaapkamers. De woonruimte is gerenoveerd en beschikt over een 360 graden view.

Wij bieden

* Een afwisselende baan in de melkveehouderij met akkerbouw
* Eventueel werk voor je partner
* Huisvesting (voor je gezin)
* Salaris conform CAO Dierhouderij
* Een flexibele baan omdat er geen melktijden vast zitten en om het weekend vrij!
* Mogelijkheden tot cursus KI en klauw bekappen.
* Een hele gave uitdagende baan in Canada!

Reageer

Interesse in deze vacature en/of wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct

Breng andere op de hoogte

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Telegram
Print

Overige vacatures

Allround medewerker varkenhouderij

Van A tot Z betrokken zijn in de varkenshouderij? Voor een veelzijdig familiebedrijf die bestaat uit een varkenshouderij en een akkerbouwtak gevestigd regio de Kempen zijn wij op zoek naar een Allround medewerker.

Operator Logistiek

Voor een vooruitstrevend pluimveebedrijf zijn wij op zoek naar een Operator Logistiek

Keukenmonteur

Voor een bedrijf dat zich richt op het monteren van keukens van een grote Zweedse woonwinkel, waarvan we de naam niet noemen, zijn wij op zoek naar een handige Harrie (of Bert of…).

Kraamstalmedewerker 700 zeugen

Voor een jonge ondernemer in regio Boxmeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste kraamstalmedewerker. Het bedrijf telt 700 zeugen

Uiteraard zijn we sociaal

Meer vacatures