Assistent bedrijfsleider plantenkwekerij

Vacature

Assistent bedrijfsleider plantenkwekerij

Voor een plantenkwekerij die zich richt op het kweken van bamboe en sedum zijn wij op zoek naar een assistent bedrijfsleider.

Functie:

Assistent bedrijfsleider plantenkwekerij

Aantal uren:

Fulltime

Regio

Tilburg

Functie / Omschrijving

Kun jij goed organiseren, werk jij graag met een planten en weet je van aanpakken? Dan hebben wij een mooie baan voor je! Voor een plantenkwekerij die zich richt op het kweken van bamboe en sedum zijn wij op zoek naar een assistent bedrijfsleider.

Deze kwekerij in de omgeving van Tilburg is een modern ingerichte en innovatieve boomkwekerij. Ze zijn gespecialiseerd in het kweken van bamboe en planten die geschikt zijn voor groene daken. Het team bestaat uit mannen en vrouwen in verschillende leeftijden. Het is een professionele en enthousiaste groep medewerkers die door de stevige groei van het bedrijf behoefte heeft aan een eerste aanspreekpunt voor de dagelijkse werkzaamheden.

Het bedrijf heeft twee vestigingen met kassen en pottenvelden en er wordt in de volle grond gekweekt. De totale omvang is 18,5 ha en de personeelsomvang is 10 FTE.

Wij zijn op zoek naar een team-player die efficiënt en kwalitatief teeltwerkzaamheden, vermeerderingswerkzaamheden en orderwerkzaamheden kan begeleiden.

Je hebt daarbij een sturende rol naar de medewerkers en je bent de schakel tussen de directie en het personeel. Naast de organisatie van het werk is het belangrijk dat je ook zelf de handen uit de mouwen steekt en een voorbeeld bent voor de medewerkers. Om de functie goed te kunnen uitoefenen is het hebben van kennis van het vak boomkwekerij en ervaring in het aansturen van medewerkers noodzakelijk.

Wij zoeken:
– Je hebt een vakgerichte HBO-opleiding en/of HBO werk- en denkniveau
– Minimaal 3 jaar vakgerichte ervaring en aantoonbare ervaring in het aansturen van medewerkers
– Basiskennis van de Duitse en Engelse spreektaal
– Ervaring in het werken met computers (Microsoft Office)
– Energiek en mensgericht en je manier van aansturen haalt door goed voorbeeldgedrag het beste uit onze medewerkers
– Overzicht kunnen bewaren en daarbij de details niet uit het oog verliezen
– Goed zicht hebben op de werkzaamheden en deze op een effectieve wijze delegeren
– Je bent gedreven, kwaliteitsbewust en resultaatgericht
– Positieve en betrokken instelling, betrouwbaar en correct

Wij bieden

* Een enerverende en inspirerende baan in een groeiend bedrijf
* Een marktconform salaris
* Doorgroeimogelijkheden
* Ruimte voor productontwikkelingen
* Opleidingsmogelijkheden

Reageer

Interesse in deze vacature en/of wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct

Breng andere op de hoogte

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Telegram
Print

Overige vacatures

Allround medewerker varkenhouderij

Van A tot Z betrokken zijn in de varkenshouderij? Voor een veelzijdig familiebedrijf die bestaat uit een varkenshouderij en een akkerbouwtak gevestigd regio de Kempen zijn wij op zoek naar een Allround medewerker.

Operator Logistiek

Voor een vooruitstrevend pluimveebedrijf zijn wij op zoek naar een Operator Logistiek

Keukenmonteur

Voor een bedrijf dat zich richt op het monteren van keukens van een grote Zweedse woonwinkel, waarvan we de naam niet noemen, zijn wij op zoek naar een handige Harrie (of Bert of…).

Kraamstalmedewerker 700 zeugen

Voor een jonge ondernemer in regio Boxmeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste kraamstalmedewerker. Het bedrijf telt 700 zeugen

Uiteraard zijn we sociaal

Meer vacatures