Bedrijfsleider (in spé) zeugenhouderij

Vacature

Bedrijfsleider (in spé) zeugenhouderij

Voor een innovatief zeugenbedrijf zijn wij op zoek naar een Bedrijfsleider (in spé)

Functie:

Bedrijfsleider (in spé) zeugenhouderij

Aantal uren:

Fulltime

Regio

De Kempen

Functie / Omschrijving

Heb jij ruime ervaring in de varkenshouderij en heb je ambitie om door te groeien naar bedrijfsleider? Lees dan zeker door!
We maken graag kennis met jou!

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die op het zeugenbedrijf uitgevoerd worden. Je gaat werken in een klein (gezellig) team. Je zorgt ervoor dat je collega’s weten welke taken er uitgevoerd dienen te worden en je werkt zelf ook mee om deze taken uit te voeren.

Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:
* Verzorgen van zeugen en biggen (vrijloopkraamhokken)
* Bestellen van voer, schoonmaakmiddelen etc.
* Planningen maken
* Controles uitvoeren

Wij bieden

Een afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke baan in de varkenshouderij. Op dit bedrijf werken ze graag op een andere manier en zijn ze altijd bezig met de toekomst! Er zijn uitbreidingsplannen voor speciale vleesvarkens die onder eigen merk in de markt worden gezet. Ook is er ruimte voor inbreng van nieuwe ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

Reageer

Interesse in deze vacature en/of wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct

Breng andere op de hoogte

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Telegram
Print

Overige vacatures

Allround medewerker varkenhouderij

Van A tot Z betrokken zijn in de varkenshouderij? Voor een veelzijdig familiebedrijf die bestaat uit een varkenshouderij en een akkerbouwtak gevestigd regio de Kempen zijn wij op zoek naar een Allround medewerker.

Operator Logistiek

Voor een vooruitstrevend pluimveebedrijf zijn wij op zoek naar een Operator Logistiek

Keukenmonteur

Voor een bedrijf dat zich richt op het monteren van keukens van een grote Zweedse woonwinkel, waarvan we de naam niet noemen, zijn wij op zoek naar een handige Harrie (of Bert of…).

Kraamstalmedewerker 700 zeugen

Voor een jonge ondernemer in regio Boxmeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste kraamstalmedewerker. Het bedrijf telt 700 zeugen

Uiteraard zijn we sociaal

Meer vacatures