De verschillende dienstverbanden

Vast of flexibel?

Wanneer je via Agro-Connect aan het werk gaat, zijn er verschillende dienstverbanden mogelijk. Als het gaat om arbeidsovereenkomsten kennen we drie fases: A, B en C. 

Fase A
De eerste 78 weken (anderhalf jaar) werk je bij Agro-Connect met een Fase A contract. In deze fase werken we met een vier-weken-contracten die in principe steeds automatisch verlengd wordt met vier weken. Je krijgt uitbetaald per gewerkt uur. 

Fase B
Na anderhalf jaar zullen we een Fase B-contract aanbieden. Tijdens deze fase kan de samenwerking met maximaal vier jaar of zes contracten worden verlengd. In Fase B krijg je ook betaald als er tijdelijk geen werk voor je is, of wanneer je ziek bent. Daarnaast kan je contract niet zomaar tussentijds stopgezet worden. 

Fase C
Na Fase B volgt Fase C. In Fase C is er automatisch sprake van een contract voor onbepaalde tijd. Dat betekent dat je doorbetaald krijgt als er tijdelijk geen werk voor je is of wanneer je ziek bent. Een contract voor onbepaalde tijd biedt veel zekerheid, omdat de werkgever het alleen op kan zeggen na tussenkomst van een kantonrechter of UWV Werkbedrijf. 

Zoekt u meer informatie over het fasensysteem dat Agro-Connect gebruikt? U kunt altijd contact opnemen met Agro-Connect. Wij zullen u met plezier te woord staan.