Kraamstalmedewerker 700 zeugen

Vacature

Kraamstalmedewerker 700 zeugen

Voor een jonge ondernemer in regio Boxmeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste kraamstalmedewerker. Het bedrijf telt 700 zeugen

Functie:

Kraamstalmedewerker

Aantal uren:

Fulltime

Regio

Noord-, Oost-Brabant

Functie / Omschrijving

In de ochtend zorg je dat alle zeugen en biggen hun eerste maaltijd van de dag krijgen, daarnaast controleer je direct de gezondheid van alle dieren. Indien een dier niet in optimale gezondheid verkeert onderneem je actie. Ook ben je verantwoordelijk voor de geboortebegeleiding en het behandelen van de biggen.

Wij zijn op zoek naar een medewerker met bij voorkeur ervaring in soortgelijke functie en in bezit van diploma Dierverzorger.

Wij bieden

Een verantwoordelijke, afwisselende functie in de varkenshouderij bij een informeel bedrijf. En in goed overleg is er ruimte voor nieuwe ideeën en verbetering.

Reageer

Interesse in deze vacature en/of wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct

Breng andere op de hoogte

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Telegram
Print

Overige vacatures

Allround medewerker varkenhouderij

Van A tot Z betrokken zijn in de varkenshouderij? Voor een veelzijdig familiebedrijf die bestaat uit een varkenshouderij en een akkerbouwtak gevestigd regio de Kempen zijn wij op zoek naar een Allround medewerker.

Operator Logistiek

Voor een vooruitstrevend pluimveebedrijf zijn wij op zoek naar een Operator Logistiek

Keukenmonteur

Voor een bedrijf dat zich richt op het monteren van keukens van een grote Zweedse woonwinkel, waarvan we de naam niet noemen, zijn wij op zoek naar een handige Harrie (of Bert of…).

Uiteraard zijn we sociaal

Meer vacatures