Locatiecoördinator natuur, mens en dier

Vacature

Locatiecoördinator natuur, mens en dier

Heb jij kennis op het gebied van natuur, biodiversiteit, dieren en recreatie? En ben jij mensgericht? Dan is deze leidinggevende coördineerde functie iets voor jou!

Functie:

Locatiecoördinator natuur, mens en dier

Aantal uren:

Fulltime 32-36 uur per week

Regio

Midden Nederland

Functie / Omschrijving

In deze functie geef je leiding aan een locatie team. Je werkt met ongeveer 100 collega’s en 300 vrijwilligers. Er zijn 4 collega locatiecoördinatoren zoals jij.

Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitdragen en implementeren van de missie, visie, strategie en het beleid. Je zorgt voor het programma, het beheer, de werkverdeling en de bezetting. Deze HBO waardige functie draai om groen, natuur, dieren en mensen.

Wil je meer weten? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we je er meer over!

Wij bieden

  • Een salaris conform CAO Vermo. Je salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring en bedraagt minimaal € 3.090 en maximaal € 4.670 bruto per maand (schaal 10, peildatum 1 januari 2022) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast ontvang je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van één jaar, direct bij de opdrachtgever. Bij goed functioneren en beschikbare formatie wordt deze verlengd.

Reageer

Interesse in deze vacature en/of wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct

Breng andere op de hoogte

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Telegram
Print

Overige vacatures

Allround medewerker varkenhouderij

Van A tot Z betrokken zijn in de varkenshouderij? Voor een veelzijdig familiebedrijf die bestaat uit een varkenshouderij en een akkerbouwtak gevestigd regio de Kempen zijn wij op zoek naar een Allround medewerker.

Operator Logistiek

Voor een vooruitstrevend pluimveebedrijf zijn wij op zoek naar een Operator Logistiek

Keukenmonteur

Voor een bedrijf dat zich richt op het monteren van keukens van een grote Zweedse woonwinkel, waarvan we de naam niet noemen, zijn wij op zoek naar een handige Harrie (of Bert of…).

Kraamstalmedewerker 700 zeugen

Voor een jonge ondernemer in regio Boxmeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste kraamstalmedewerker. Het bedrijf telt 700 zeugen

Uiteraard zijn we sociaal

Meer vacatures