Medewerker dek- en drachtstal

Vacature

Medewerker dek- en drachtstal

Wij zoeken naar een dek- en drachtstal medewerker in de omgeving van Best. Het gaat om een fulltime functie binnen een modern bedrijf!

Functie:

Medewerker dek- en drachtstal

Aantal uren:

Fulltime

Regio

De Kempen

Functie / Omschrijving

Voor een modern (gesloten) zeugenbedrijf zijn wij op zoek naar een vaste medewerker. Deze jonge ondernemer houdt varkens op traditionele wijze. Zij zijn dan ook op zoek naar een nuchtere en ervaren collega die binnen deze locatie van 800 zeugen er gezamenlijk een mooi resultaat van kunnen maken.

Binnen dit bedrijf zorg je samen met een fijne collega voor 800 zeugen en bijbehorende biggen. Jij bent verantwoordelijk voor de dek- en drachtstal en controleert de gespeende biggen. Daarnaast wordt er van je verwacht je collega op bepaalde momenten te ondersteunen wanneer dat nodig/mogelijk is. Uiteraard blijft de dek- en dracht de prioriteit houden voor jou! Een fris bedrijf met 800 Deense zeugen.

Wij bieden

* Weekenden zijn in overleg

* Flexibele werkgever

* Beloning conform cao Productiegerichte Dierhouderij & ervaring

Reageer

Interesse in deze vacature en/of wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct

Breng andere op de hoogte

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Telegram
Print

Overige vacatures

Allround medewerker varkenhouderij

Van A tot Z betrokken zijn in de varkenshouderij? Voor een veelzijdig familiebedrijf die bestaat uit een varkenshouderij en een akkerbouwtak gevestigd regio de Kempen zijn wij op zoek naar een Allround medewerker.

Operator Logistiek

Voor een vooruitstrevend pluimveebedrijf zijn wij op zoek naar een Operator Logistiek

Keukenmonteur

Voor een bedrijf dat zich richt op het monteren van keukens van een grote Zweedse woonwinkel, waarvan we de naam niet noemen, zijn wij op zoek naar een handige Harrie (of Bert of…).

Kraamstalmedewerker 700 zeugen

Voor een jonge ondernemer in regio Boxmeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste kraamstalmedewerker. Het bedrijf telt 700 zeugen

Uiteraard zijn we sociaal

Meer vacatures