Medewerker pluimveehouderij

Vacature

Medewerker pluimveehouderij

Wil jij carrière maken in de pluimveehouderij?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Functie:

Medewerker pluimveehouderij

Aantal uren:

Fulltime

Regio

Midden-Brabant

Functie / Omschrijving

Het bedrijf telt 150.000 legkippen.
Je start als medewerker om te kijken of het klikt.
Je leert ons, het bedrijf en onze kippetjes kennen. En misschien word jij dan wel onze nieuwe bedrijfsleider.
Net als onze kippen ben je al vroeg uit de veren. Je zorgt dat onze dames op tijd hun ontbijt krijgen, er lekker warmpjes bijzitten en zich kiplekker voelen. En, dat alle eieren netjes en op tijd verzameld worden.
We hebben een modern bedrijf, waar veel geautomatiseerd is. Je begrijpt dat machines onderhoud nodig hebben en bent handig genoeg om (klein) onderhoud zelf uit te voeren. Of, om het te leren.

Niet alleen in de stal hebben we de zaken graag op orde. Ook het terrein om de stal heen vraagt wat onderhoud. Een keertje gras maaien hoort er dus gewoon bij. Gegevens op papier zetten, geeft je de mogelijkheid om het nog beter te doen. De administratie hou je dan ook netjes bij. Dus werk jij graag met dieren, heb je twee rechter handen, hou je van variatie in je werk en wil je carrière maken? laat dan snel iets van je horen!

Wij bieden

Een leuke afwisselende baan, met doorgroei mogelijkheden in de pluimveehouderij.

 

Reageer

Interesse in deze vacature en/of wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct

Breng andere op de hoogte

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Telegram
Print

Overige vacatures

Allround medewerker varkenhouderij

Van A tot Z betrokken zijn in de varkenshouderij? Voor een veelzijdig familiebedrijf die bestaat uit een varkenshouderij en een akkerbouwtak gevestigd regio de Kempen zijn wij op zoek naar een Allround medewerker.

Operator Logistiek

Voor een vooruitstrevend pluimveebedrijf zijn wij op zoek naar een Operator Logistiek

Keukenmonteur

Voor een bedrijf dat zich richt op het monteren van keukens van een grote Zweedse woonwinkel, waarvan we de naam niet noemen, zijn wij op zoek naar een handige Harrie (of Bert of…).

Kraamstalmedewerker 700 zeugen

Voor een jonge ondernemer in regio Boxmeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste kraamstalmedewerker. Het bedrijf telt 700 zeugen

Uiteraard zijn we sociaal

Meer vacatures