Medewerker Schapenhouderij

Vacature

Medewerker Schapenhouderij

Voor een schapenhouderij in regio de Kempen zijn we op zoek naar een allround medewerker

Functie:

Medewerker Schapenhouderij

Aantal uren:

Parttime

Regio

De Kempen

Functie / Omschrijving

Voor een schapenhouderij in regio de Kempen zijn we op zoek naar een allround medewerker. Heb jij affiniteit met schapen en in bezit van rijbewijs B? Lees dan verder!

Deze schapenhouderij zorgt voor begrazing voor diverse gemeentes. Jij gaat ervoor zorgen dat de schapen op de juiste plek kunnen gaan grazen!

Hiervoor dien je door middel van netten een wei af te maken waar de schapen kunnen staan. Na enkele dagen hebben de schapen het werk gedaan en kunnen ze verplaatst worden naar een andere plek. De netten dienen dan afgebroken te worden en weer opgezet worden op de andere plaats. Ook ga je dagelijks de schapen controleren op de diverse plekken.
Werk jij graag met je handen, in de buitenlucht en met schapen? Dan zoeken we jou!

Wij bieden

We bieden je een afwisselende functie met levend vee waar het aantal uren en dagen bespreekbaar zijn

Reageer

Interesse in deze vacature en/of wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct

Breng andere op de hoogte

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Telegram
Print

Overige vacatures

Allround medewerker varkenhouderij

Van A tot Z betrokken zijn in de varkenshouderij? Voor een veelzijdig familiebedrijf die bestaat uit een varkenshouderij en een akkerbouwtak gevestigd regio de Kempen zijn wij op zoek naar een Allround medewerker.

Operator Logistiek

Voor een vooruitstrevend pluimveebedrijf zijn wij op zoek naar een Operator Logistiek

Keukenmonteur

Voor een bedrijf dat zich richt op het monteren van keukens van een grote Zweedse woonwinkel, waarvan we de naam niet noemen, zijn wij op zoek naar een handige Harrie (of Bert of…).

Kraamstalmedewerker 700 zeugen

Voor een jonge ondernemer in regio Boxmeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste kraamstalmedewerker. Het bedrijf telt 700 zeugen

Uiteraard zijn we sociaal

Meer vacatures