Reachtruck chauffeur

Vacature

Reachtruck chauffeur

Lijkt jou het wat om je bezig te houden met het intern transport in een mooie jonge onderneming? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functie:

Reachtruck chauffeur

Aantal uren:

Fulltime

Regio

Eindhoven

Functie / Omschrijving

Deze jonge onderneming biedt diverse diensten aan. Zoals het verpakken, uitpakken, ompakken en opslaan van voedingsmiddelen voor opdrachtgevers. Ze zijn een ster om grote volumes erg snel te verwerken en deze op tijd op plaats van bestemming te leveren. Ze werken vanuit 3 locaties en in totaal zijn er 90 medewerkers werkzaam.

Als reachtruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het intern transport van goederen op een juiste en efficiënte wijze. Jij zorgt ervoor dat de producten juist worden opgeslagen in het koelings- en vriesmagazijn, maar ook ben je verantwoordelijk dat de goederen op tijd geplaatst worden bij de productielijn.

Je werkdagen zijn tussen 6.00 uur en 16.00 uur of tussen 10.00 uur en 20.00 uur.
Ervaring in soortgelijke functie en in het bezit van een reachtruck-certificaat is gewenst.

Wij bieden

Een ambitieuze werkomgeving waarin ondernemerschap, ontwikkeling en vooruit gaan voorop staan. Dit wordt ondersteund met goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Reageer

Interesse in deze vacature en/of wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct

Breng andere op de hoogte

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Telegram
Print

Overige vacatures

Allround medewerker varkenhouderij

Van A tot Z betrokken zijn in de varkenshouderij? Voor een veelzijdig familiebedrijf die bestaat uit een varkenshouderij en een akkerbouwtak gevestigd regio de Kempen zijn wij op zoek naar een Allround medewerker.

Operator Logistiek

Voor een vooruitstrevend pluimveebedrijf zijn wij op zoek naar een Operator Logistiek

Keukenmonteur

Voor een bedrijf dat zich richt op het monteren van keukens van een grote Zweedse woonwinkel, waarvan we de naam niet noemen, zijn wij op zoek naar een handige Harrie (of Bert of…).

Kraamstalmedewerker 700 zeugen

Voor een jonge ondernemer in regio Boxmeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste kraamstalmedewerker. Het bedrijf telt 700 zeugen

Uiteraard zijn we sociaal

Meer vacatures