Nieuws

Welkom Dorian en Sandra!

Onlangs zijn er twee nieuwe dames ons Agro-Connect team komen versterken. Sandra van Eijck en Dorian van den Bogaart. 

Met het vertrek van Janneke Coremans kunnen we deze versterking goed gebruiken. Janneke heeft een baan dichterbij huis gevonden. We zijn blij met jaren dat Janneke deel uitmaakte van ons team en wensen haar veel succes en werkplezier in haar nieuwe functie. 

Maar Sandra en Dorian dus. Wie zijn deze dames? Hieronder stellen ze zichzelf aan je voor. 

Dorian van den Bogaart
Mijn naam is Dorian van den Bogaart en vanaf 1 juni werk ik bij Agro-Connect. Het is de bedoeling dat ik samen met Ben van Agt de planning ga maken en aanvullend nog wat administratieve werkzaamheden doe. 
Ik  woon samen met mijn man en 2 zoontjes in Oostelbeers. Ik heb 17,5 jaar gewerkt bij bouwmarkt van de Wal in Oirschot, nu bekend als Hubo. Hier was ik vak-verantwoordelijke van een aantal productgroepen en zorgde dat de klanten goed geholpen werden. Ik heb daar altijd met veel plezier gewerkt, maar was toe aan een nieuwe uitdaging. 
Ik kijk er erg naar uit om met het Agro-Connect team te werken en heb er ook veel zin.

Sandra van Eijck
Via deze weg wil ik me even aan jullie voorstellen:
Ik ben Sandra van Eijck en ik ben sinds kort één dag in de week (dinsdag) werkzaam bij Agro-Connect. Ik zal diverse administratieve taken uit gaan voeren. Oftewel mocht je vragen hebben over een contract, salaris of opdrachtbevestiging; dan mag je naar mij vragen! Dan ga ik je vragen beantwoorden.
Wat over mezelf: ik woon in Bergeijk, 36 lentes jong, ben getrouwd en mama van 2 dochters. Ik ben opgegroeid op het loonbedrijf van mijn ouders: tussen de tractors, vrachtwagens, bietenrooiers etc. Dus de agrarische sector is me niet geheel onbekend.
Ik heb ruim 11 jaar ervaring in de uitzendbranche met name in de agrarische sector. De uitzendbranche blijf ik leuk vinden omdat ik veel contact met mensen heb en een werkdag is nooit hetzelfde.
De eerste kennismaking met het team van Agro-Connect is mij goed bevallen, dus ik heb erg veel zin om bij Agro-Connect aan de slag te gaan!

Bedankt voor jullie verhaal dames. Ook wij kijken uit naar een fijne samenwerking en volop werkplezier.