Vestigingsmanager binnendienst

Mijn naam is Tom van Kollenburg, 39 jaar jong en samen met mijn vrouw en twee dochters woonachtig in Middelbeers. Mijn hobby’s zijn voetbal, tennis, skiën en wandelen.

Ik ben ook als vrijwilliger actief in diverse richtingen (politiek, mindervaliden, voetbalclub). Ik houd van een feestje en breng daarnaast graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden.

Waar ik vanaf mijn 16e altijd werkzaam ben geweest in de transport en logistiek sector, ga ik nu dus werken in de detachering- en bemiddelingsbranche bij Agro-Connect, waar ik in dienst ben getreden als Vestigingsmanager binnendienst.
Ik heb enorm veel zin om samen met mijn nieuwe collega’s te proberen om Agro-Connect verder te laten groeien de komende jaren. Voor mij zal dit gaan betekenen dat ik me vooral bezig zal gaan houden met diverse facilitaire en operationele zaken die binnen Agro-Connect spelen. Erg divers, breed en uitdagend dus en veelal zaken die op de achtergrond zullen spelen, maar die wel belangrijk zijn om de organisatie als een geoliede machine te laten werken. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en een mooie toekomst samen als team Agro-Connect!