Algemeen Medewerker Varkenshouderij

Vacature

Algemeen Medewerker Varkenshouderij

Voor een varkenshouderij (2 locaties) in regio De Kempen met 1300 zeugen zoeken we een Algemeen medewerker Varkenshouderij

Functie:

Algemeen Medewerker Varkenshouderij

Aantal uren:

Fulltime

Regio

De Kempen

Functie / Omschrijving

Voor een varkenshouderij (2 locaties) in regio De Kempen met 1300 zeugen zoeken we een Algemeen medewerker Varkenshouderij.
Deze jonge ondernemer heeft grote ambities voor de toekomst. We zoeken iemand die allround werkzaamheden kan uitvoeren, zoals het schoonmaken van de hokken, het voeren van de zeugen, het enten en behandelen van de biggen en het uitvoeren van klein technisch onderhoud.

Ben jij een aanpakker die niet bang is om vieze handen te krijgen? Dan zoeken we jou!

Wij bieden

* Een afwisselende baan in de varkenshouderij met doorgroei mogelijkheden!
* Salaris conform CAO Dierhouderij.

Reageer

Interesse in deze vacature en/of wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct

Breng andere op de hoogte

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Telegram
Print

Overige vacatures

Allround medewerker varkenhouderij

Van A tot Z betrokken zijn in de varkenshouderij? Voor een veelzijdig familiebedrijf die bestaat uit een varkenshouderij en een akkerbouwtak gevestigd regio de Kempen zijn wij op zoek naar een Allround medewerker.

Operator Logistiek

Voor een vooruitstrevend pluimveebedrijf zijn wij op zoek naar een Operator Logistiek

Keukenmonteur

Voor een bedrijf dat zich richt op het monteren van keukens van een grote Zweedse woonwinkel, waarvan we de naam niet noemen, zijn wij op zoek naar een handige Harrie (of Bert of…).

Kraamstalmedewerker 700 zeugen

Voor een jonge ondernemer in regio Boxmeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste kraamstalmedewerker. Het bedrijf telt 700 zeugen

Uiteraard zijn we sociaal

Meer vacatures