Over ons

Dit is ook ons leven.
Jouw passie is onze passie.
Boeren zit in ons bloed

Opstaan met het ochtendrood en de dauwdruppels op de velden. Begroet worden door de koeien in de stal. Elke dag varkens zien die enthousiast knorren om hun voer. Alleen op de tractor de akkers ploegen. Verdriet om een doodgeboren kalfje. Vertrouwd geurende mest. Verwondering als een klein stekje uitgroeit tot een voedzaam gewas. Dit is het agrarische leven.

Een manier van leven waar agrariërs trots op zijn. Ze zouden niet anders kunnen. Ze zijn boer, tuinder, kweker dag en nacht. Dit is hun werk. Hun passie. Hun drijfveer om op te staan.

De juiste match

De oprichter van Agro-Connect Peter van Kerkhof is een varkensboerenzoon en hij heeft in de afgelopen tien jaar samen met zijn gemotiveerde team Agro-Connect uitgebouwd tot gewaardeerde verbinder van vele agrariërs en werkzoekenden in de zuidelijke regio van ons land.

Het werk in de stal, in de boomgaard, op het veld moet gedaan worden. De beesten moeten gevoerd worden, het fruit geplukt en de akker bemest. Boeren is een combinatie van strategisch denkwerk en de handen uit de mouwen steken, omdat het werk nu eenmaal gedaan moet worden. Agro-Connect begrijpt dit en zoekt passende werknemers om de klus te klaren. De juiste match, de juiste fit vinden wij enorm belangrijk. Samenwerken moet leuk zijn voor beide partijen. En daar gaan wij ver in. We willen de agrariër ontzorgen, maar ook de werknemer verder helpen om zijn ambities of wensen te realiseren. Daarom zeggen we ook: 

Agro-Connect is de verbinder tussen werkzoekenden en opdrachtgevers in de agrarische sector en aanverwante bedrijven in het zuiden van het land. Agro-Connect zorgt ervoor dat het (tijdelijke) werk van boer, tuinder, kweker en aanverwante bedrijven gedaan wordt met de best passende werknemers.

Hoe kunnen wij jou helpen met de perfecte match?

samen zorgen voor het werk van morgen

Even voorstellen aan het team van Agro-Connect

Ben van Agt

Planning, Commerciële Binnendienst & Recruitment

Mijn baan is gegaan van “manusje van alles” naar een echte P.C.R. medewerker (😊 Planning, Commercieel, Recruitment).

Wat is je affiniteit met de sector?  
Van huis uit ben ik een boerenzoon, wij hadden varkens (gesloten bedrijf), maar ik had toen meer oog voor tracktors en machines

De interesse in het agrarische is altijd blijven hangen, hoewel ik 24 jaar in de transportsector heb gewerkt. De ervaringen die ik daar heb opgedaan, heb ik mooi kunnen gebruiken sinds ik bij Peter in dienst ben gekomen.

Eerst was dat samen met zijn (voormalige) compagnon, later is dit Agro-Connect geworden. Het bedrijf waar ik (ook al is Peter de eigenaar) zeker net zo trots op ben als hij. Mooi zoals wij samen zijn begonnen en waar Agro-Connect nu staat.

Wat is leuk aan je werk?
Ik vind het mooi om een oplossing te vinden voor elk probleem. Of zoals we dat hier zeggen: “dat wordt weer een mooie uitdaging.” Maar wat nog mooier is om te zien hoe we mensen (weer) gelukkig kunnen maken door ze een mooie nieuwe baan te bieden.

Waarom Agro-Connect?
Een gevoel wat je creëert door op de juiste plaats met de juiste mensen te werken.

Peter van Kerkhof

Directeur/Eigenaar - Recruitment

Wat is je affiniteit met de sector?  
Als ‘varkensboerenzoon’ ben ik opgegroeid op een boerderij. Al van kinds af aan hielp ik mijn ouders mee waar het kon. Na het volgen van de MAS in Boxtel en later nog de HAS in Den Bosch, ben ik als schoolverlater eerst gaan werken op verschillende boerenbedrijven en ben ik later actief geworden in de periferie. Affiniteit met de sector is dus met de paplepel ingegoten en heeft zich later simpelweg ontwikkeld tot PASSIE.

Wat is leuk aan je werk?
Als echte mensen-mens is het fantastisch om de combinatie te kunnen maken met enerzijds (potentiële) medewerkers en anderzijds mijn passie ‘De Agrarische Sector’. Ook is het aansturen, motiveren en blij maken van onze interne medewerkers een zeer leuk aspect van mijn functie.

Waarom Agro-Connect?
Als oprichter en eigenaar heb ik mijn gevoel mogen volgen in het uitvoeren van hetgeen ik leuk vind. Samen met velen om mij heen, hebben we dat uit kunnen bouwen tot wat Agro-Connect nu is en waar we voor staan: ‘Samen Zorgen voor het Werk van Morgen’.

Jadzka Kulpinska

Personeelsbegeleider

Wat is je affiniteit met de sector?  
Ik woon al bijna 15 jaar in Oostelbeers en kom oorspronkelijk uit het Zuidoosten van Polen.

Omdat mijn vriend een agrarisch bedrijf met varkens en wat akkerbouw/boomteelt heeft, weet ik wel wat er op een agrarisch bedrijf speelt. Hierdoor is mijn interesse in de sector ook mee gegroeid.

Verder ben ik ook heel wat jaren werkzaam geweest in, onder andere de (glas)tuinbouw.

Wat is leuk aan je werk?
Nieuwe contacten maken met mensen en proberen de verschillende culturen bij elkaar te brengen.

Dit is iedere dag een nieuwe uitdaging!

Waarom Agro-Connect?
Ik ken Peter al vele jaren en op een gegeven moment kwam de vraag of ik het team van Agro-Connect zou willen versterken, om samen met mijn fantastische collega’s het bedrijf op een nóg hoger niveau te brengen. Ik heb Agro-Connect leren kennen als een bedrijf dat er alles aan wil doen dat iedereen tevreden is.

Christian van Lith

Accountmanager

Wat is je affiniteit met de sector?  

De agrarische sector is een innovatieve sector en zeer afwisselend.

Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam in deze sector, met name in de varkenshouderij.

Naast dat het mijn werk is, is het ook hobby geworden.

Wat is leuk aan je werk?
Het is zeer afwisselend en je werkt met veel verschillende mensen.

Ik bedien voornamelijk opdrachtgevers in de varkenshouderij en de open teelt/kwekerijen.

Ook vind ik het leuk om me bezig te houden met banenmarkten, informatieavonden op scholen, beurzen en het verzorgen van thema avonden voor onze medewerkers.

Waarom Agro-Connect?
Een mooi team, met een no nonsens mentaliteit.

Karin van Kerkhof

Hoofd Financiële Administratie

Wat is je affiniteit met de sector?  
Ik ben getrouwd met Peter van Kerkhof, een varkensboeren zoon en via hem en zijn familie ook meteen kennis gemaakt met de agrarische sector.

Wat is leuk aan je werk?
Ik heb in 2019 de opleiding tot ‘Back-Office Professional’ positief afgesloten waardoor ik veel kennis heb verkregen van het uitzendwereldje. Jaarlijks volgen we meerdere cursussen en bijscholingen om up-to-date te blijven. We hebben een erg leuk team en ik heb een fijne afwisselende functie. Iedere werkdag is weer anders en niet te voorspellen. Dit houdt het leuk om in ons bedrijf te werken!

Waarom Agro-Connect?
Van origine ben ik verpleegkundige, maar na ons derde kindje heb ik de switch gemaakt om binnen ons bedrijf Agro-Connect te komen werken. Dit om administratie en financiële zaken bij Peter weg te kunnen nemen waardoor hij kan doen waar hij goed in is. Hierdoor konden we ook meteen meer rust in ons gezin creëren.

 

Sandra van Eijck

Administratie

Wat is je affiniteit met de sector?  
Ik ben opgegroeid op het loonbedrijf van mijn ouders, dus tussen de tractors, vrachtwagens, loaders etc.
De agrarische sector vind ik leuk, omdat de ondernemers/medewerkers zoveel passie hebben voor hun werk.

Wat is leuk aan je werk?
Bij Agro-Connect zorg ik voor de verloning en facturering en dat de medewerkers de juiste contracten krijgen. Ook het bijhouden van de social media behoort tot mijn takenpakket. Mijn werk is zo leuk, omdat het erg afwisselend is.

Waarom Agro-Connect?
Hier werken mensen die passie hebben voor de sector, maar natuurlijk ook voor de medewerkers en klanten. Bij Agro-Connect vinden we de persoonlijke aanpak erg belangrijk en kunnen medewerkers en klanten altijd bij ons terecht.

Dorian van den Bogaart

Planning - Administratie

Wat is je affiniteit met de sector?  
Voor ik bij Agro-Connect ging werken heb ik jarenlang in een bouwmarkt gewerkt. Daar heb ik mijn ervaring opgedaan in het te woord staan en helpen van mensen. Affiniteit met de
agrarische sector had ik nog niet voor ik startte bij Agro-Connect.

Wat is leuk aan je werk?
Op de drie dagen dat ik werk, houd ik me bezig met administratie en met de planning en zorg ik er onder andere voor dat alle werknemers op tijd op hun werk zijn gebracht door onze chauffeurs. Ook sta ik met onze opdrachtgevers in contact om onze werknemers op de juiste dagen en tijden bij hun ‘in te plannen’. Ik houd ervan om met mensen in contact te zijn en help ze graag vooruit.

Waarom Agro-Connect?
Het dorpse, kleine en warme wat Agro-Connect heeft, spreekt me aan.

Ik fiets drie dagen per week met veel plezier naar mijn werk en hoop dit nog lang te mogen doen!

Tom van Kollenburg

Operationeel/Facilitair Manager

Wat is je affiniteit met de sector?  
Van huis uit heb ik weinig mee gekregen van de agrarische sector. Mijn eerste stappen op de werkvloer liggen in de transportsector. Via deze weg ben ik wel in aanraking gekomen met de agrarische sector. Daarnaast heb ik vrienden en familie die hierin actief zijn. De bijbehorende termen en vaktaal die geregeld voorbij komen zijn mij dan ook niet vreemd.

Wat is leuk aan je werk?
Dat geen dag hetzelfde is, op wat afspraken met leveranciers of andere relaties na, plan ik mijn werkzaamheden voor de komende dag niet of nauwelijks. Mijn taken en verantwoordelijkheden zorgen ervoor dat mijn dag altijd vol zit met werk. Deze diversiteit en afwisseling in werk houdt het ook leuk, uitdagend en interessant. Het werken in teamverband en het beste uit elkaar halen om tot goede resultaten te komen geeft me ook veel voldoening. Zeker als dat kan met zo’n gezellig ‘clubke’ mensen.

Waarom Agro-Connect?
Tijdens een nieuwjaarsborrel ergens hier in ‘De Beerzen’ raakte Peter van Kerkhof en ik in gesprek over hoe het met zijn bedrijf ging en wat ik destijds allemaal deed bij mijn toenmalige werkgever. Het bleek dat we heel wat raakvlakken hadden op het gebied van werkzaamheden die ik op dat moment deed en waar hij binnen Agro-Connect iemand voor zocht. Dat gesprek bleef bij ons beiden door ons hoofd spoken en een paar dagen later appte ik Peter of we niet eens wat meer inhoudelijk verder moesten praten. Dat hebben we gedaan en enige tijd later trad ik in dienst van Agro-Connect waar ik met heel veel plezier mag werken.

Alina Roman

Personeelsbegeleider

Wat is je affiniteit met de sector?
“Ik kom eigenlijk uit de zorgsector (persoonlijk begeleider), maar toen we terug naar Brabant verhuisden in 2014, ben ik bij toeval de uitzendbranche ingerold. Destijds begonnen ook Roemeense arbeidsmigranten naar Nederland te komen om te werken en ik kom  oorspronkelijk ook uit Roemenië. Via Bart van Kerkhof (de broer van Peter en bij wie ik toen  Roemeense medewerkers had geplaatst) kwam ik in contact met Peter. Zo is de samenwerking met Agro-Connect begonnen. In eerste instantie als recruiter, daarna werd ik steeds vaker ingeschakeld voor tolken en vertalen. Door de jaren heen is de samenwerking gegroeid tot wat ik nu doe bij Agro-Connect, vooral omdat  dat wij vaak op dezelfde lijn zitten qua ideeën en aanpak.

Wat is leuk aan je werk?
De afwisseling en de  diversiteit aan mensen waar je mee te maken krijgt maakt het werk heel leuk.
Geen dag is hetzelfde. Als wij denken dat wij alles meegemaakt hebben gebeurt er iets  waardoor je snel moet handelen en uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf en je collega’s naar boven te halen. Bovendien is het bij iedere vacature een uitdaging om de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever.

Waarom Agro-Connect?
De persoonlijke aanpak waarmee Agro-Connect handelt spreekt mij heel erg aan. Ik heb met veel uitzendbureaus samen gewerkt, maar ik ken geen uitzendbureau, (behalve Agro-Connect), die bijvoorbeeld wanneer nodig, persoonlijk met zijn buitenlandse medewerker naar de huisarts gaat.

Agro-Connect kijkt naar de mens achter de medewerker en dat voelt goed.

Actuele vacatures

Medewerker Kwekerij

Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het kweken van bomen, struiken en sierstruiken zijn wij op zoek naar een
Medewerker Kwekerij (fulltime/parttime)

Lees verder »

Bedrijfsleider Vleesvarkens

Wil jij aan de slag in een splinternieuwe stal?
Dan ben je hier aan het juiste adres!
Voor een vleesvarkens bedrijf in regio Lochem (Gelderland) zijn wij op zoek naar een Bedrijfsleider Vleesvarkens

Lees verder »
Helaas niets meer te zien

Recent Nieuws

Waarom je kiest voor

Samen Zorgen voor het werk van morgen