Geitenhouderij

Werken in de Geitenhouderij

Geitenhouderij: een jonge en groeiende sector

Ben jij op zoek naar een leuke baan met gezellige dieren? Dan is de geitenhouderij misschien wel iets voor jou.

Wat is het?

De geitenhouderij is een kleine sector in Nederland. De geiten produceren melk die verwerkt wordt in kaas, melk, yoghurt en zelfs babyvoeding. Geitenzuivel wint aan populariteit. En de sector is dan ook gegroeid de afgelopen jaren.

Wat voor werk kun je doen?

De geiten moeten worden gemolken, gevoerd en verzorgd. Bij de geiten moet erg secuur gewerkt worden. Het lammeren van de melkgeiten is één van de mooiste aspecten van het vak.

Wat voor opleiding heb je nodig?

Zit jij aan een carrière switch te denken? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk dan de geitenhouderij eens. Agro-Connect helpt je graag met het regelen van een werkplek waar je op het bedrijf kunt groeien. Ervaring is geen vereiste. Bij Agro-Connect krijgt je begeleiding met solliciteren en de zoektocht naar een perfecte match. Agro-Connect heeft goed contact met de geitenhouderijen in de omgeving, waardoor wij veel vacatures kunnen aanbieden. Kijk eens rond of er wat voor je bij staat.

Meer weten over de sector?

Nog niet bekend met de geitenhouderij? Maar lijkt het je wel wat? Benader ons eens zodat wij een meeloopdag voor je kunnen regelen!

Agro-Connect daar kom je verder mee!

Heb jij grote liefde voor de dieren? Kijk eens tussen onze vacatures in de geitenhouderij.

Lisa werkt al 3,5 jaar op zaterdag bij een geitenhouderij bij haar in het dorp. Ze vertelt dat ze geniet van het buiten zijn op de boerderij en het omgaan met de geiten. In de lammeren tijd werkt ze drie weken fulltime op het bedrijf. Lisa hoopt dit nog jaren te mogen doen.

Recente vacatures in de Geitenhouderij