Allround Medewerker Varkenshouderij (20 – 24 uur)

Vacature

Allround Medewerker Varkenshouderij (20 – 24 uur)

Heb jij passie voor de dierhouderij?
En wil jij graag werken met varkens?

Geen ervaring? Geen probleem!
Mocht je wel ervaring hebben, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Werktijden- en dagen zijn bespreekbaar: er is bij deze opdrachtgever heel veel mogelijk!

Voor een familiebedrijf in regio Asten zijn wij op zoek naar een: Allround medewerker varkenshouderij (20-24 uur)

Functie:

Allround Medewerker Varkenshouderij

Aantal uren:

20 - 24 uur

Regio

Asten - Nederweert

Functie / Omschrijving

Wat ga je doen?
Het bedrijft heeft 450 zeugen en 2500 vleesvarkens. Je gaat veel samenwerken met de eigenaar. Samen zorgen jullie voor de dagelijkse verzorging van de pasgeboren biggetjes, de zeugen en de vleesvarkens. Waar nodig is ga jij aan de slag. Je werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van diverse controles (voer, gezondheid etc), behandelen van de biggen en het bijhouden van de administratie voor de resultaten van de dieren.

Wie ben jij?
Iemand die gelukkig wordt van het werken met varkens! Wel of geen ervaring in de varkenshouderij is niet van belang, we vinden het veel belangrijker dat je dit graag doet! We leren je de kneepjes van het vak!

Onze medewerker Kaylee had geen ervaring in de varkenshouderij, maar ze heeft haar droombaan gevonden! Lees hier haar verhaal:

Waar zal ik eens beginnen? Ik zal me allereerst even voorstellen. Ik ben Kaylee 28 jaar oud. Laat ik jullie even mee nemen in hoe het begon en hoe ik hier terecht ben gekomen. Ik heb de afgelopen acht jaar gewerkt als verkoopmedewerkster in een bakkersbedrijf. Toen dit ten einde liep, wilde ik een nieuw avontuur aan gaan. Iets uitdagends, want voor mij is niks te gek! Dus ben ik volop gaan solliciteren. En kwam ik ook uit op de vacature ‘gezocht stallen schoonspuiten in een varkensstal’. Ik dacht bij me eigen: “oww leuk, dan kan ik alles schoon maken, maar nog leuker… dan ben ik bij de varkens.” (I love varkens).

Ik heb gelijk gesolliciteerd en de volgende dag werd ik gebeld door Agro-Connect. We hadden een heel leuk gesprek en hij vertelde mij dat hij iets anders had voor mij. Ik was super nieuwsgierig geworden naar wat hij voor mij in petto had! Of ik misschien niet interesse had in de kraamstal met allemaal biggen! ”JÁÁÁ TUURLIJK”, dacht ik gelijk. Tegelijkertijd dacht ik ook: “ik heb hier helemaal geen ervaring in en moet ik hier niet voor geleerd hebben?!”

Maar zoals ik hier boven al aan gaf, niks is voor mij te gek en ik ben dus dit avontuur aan gegaan. Eerst heb ik twee proefdagen meegedraaid. Ik was helemaal om. Dit is wat ik wil en dit wil ik heel graag gaan leren!!

We zijn nu ondertussen een aantal maanden verder en ik wil hier de rest van me leven blijven werken, want is dit een mooi en dankbaar beroep. Wat word ik elke ochtend gelukkig als ik binnenkom en weer met de varkens bezig kan zijn. Dat ze je al herkennen en gelijk naar je toe komen. Of dat ik biggen te wereld zie komen. En er zijn nog zoveel andere mooie dingen om te doen, maar dan ben ik morgen nog aan het vertellen!

Het is hard werken, maar je krijgt er echt iets moois voor terug. In de afgelopen maanden heb ik super veel geleerd en nog elke dag leer ik nieuwe dingen. Ik ben Agro-Connect en mijn werkgever ook mega dankbaar voor deze kans, want wat is dit een droombaan. Ik hoop dat ik voor altijd op dit plekje mag blijven werken en hier oud kan worden!

Wij bieden

Je gaat aan de slag bij een familiebedrijf waar een informele sfeer is en je gaat samenwerken met de eigenaar, dus erg korte lijnen. Flexibel is hier het sleutelwoord! Wil jij later beginnen om je kinderen naar school te brengen: geen probleem! In overleg is hier heel veel mogelijk. Hele dagen werken is een optie, maar halve dagen werken is ook bespreekbaar. In overleg is hier heel veel mogelijk.

Marktconform salaris passend bij je ervaring.

Reageer

Past deze werkplek bij jou?
Interesse in deze vacature en/of wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct

Breng andere op de hoogte

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Telegram
Print

Overige vacatures

Medewerker Groenvoorziening

Voor een groenvoorziener die voornamelijk werkzaam is bij bedrijven en instellingen zijn wij op zoek naar een:
Medewerker Groenvoorziening

Teeltspecialist

Voor een familiebedrijf welke fruit en planten teelt zijn we op zoek naar een
Teeltspecialist (min. 32 uur per week)

Tractorchauffeur

Voor een familiebedrijf welke fruit en planten teelt zijn we op zoek naar een: Tractorchauffeur (minimaal 32 uur per week)

Bedrijfsleider (Plantenteelt)

Ben jij een geboren besluitvaardige leider?
En heb je kennis van de agrarische sector?
Voor een familiebedrijf welke fruit en planten teelt zijn we op zoek naar een
Bedrijfsleider (Plantenteelt)

Uiteraard zijn we sociaal

Meer vacatures

Medewerker Groenvoorziening

Voor een groenvoorziener die…

Teeltspecialist

Voor een familiebedrijf welke…