Bedrijfsleider Pluimveehouderij

Vacature

Bedrijfsleider Pluimveehouderij

Altijd al op de plek willen werken waar je Chicken McNuggets vandaan komen?
Dit is je kans!

Voor een vleeskuikenhouderij uit de regio Deurne, welke levert aan McDonalds, zijn we op zoek naar een Bedrijfsleider!

Functie:

Bedrijfsleider Pluimveehouderij

Aantal uren:

Fulltime

Regio

Deurne - Asten - Someren

Functie / Omschrijving

Wat ga je doen?

Je start je dag met een fysieke controle door alle stallen. Ook het voer-, water- en ventilatiesysteem controleer je. Als er storingen zijn dan los je deze op. Je zorgt ervoor dat de administratie op orde is, dat er voer besteld is en je hebt ook contact met de vee arts. Het plannen en organiseren van het laden van de dieren en daarna de schoonmaak van de stallen behoort ook tot je takenpakket. Een erg afwisselende functie!

Er wordt hier gewerkt met een 6 weken systeem, de kuikens blijven 6 weken en dan worden deze geladen. Dan is het tijd om de stal schoon te maken en te ontsmetten zodat de volgende kuikens in de stal kunnen.


Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een gemotiveerde en leergierige medeweker. Ervaring in de pluimvee is fijn, maar zeker niet noodzakelijk. In deze functie heb je veel verantwoordelijkheden, hier tegenover staat dat je veel vrijheid hebt; je kunt je tijden zelf inplannen. In het weekend werken hoort er ook bij, dan wordt er een controle rondje uitgevoerd. Ook is het mogelijk om vanuit thuis in te loggen in diverse systemen (voer-water-camera’s).

Wij bieden

Je gaat aan de slag in een klein team bij een moderne, groeiende organisatie. Wij zorgen voor een interne opleiding zodat je alle kneepjes van het vak leert. Ook leuk: er staat een bedrijfsauto voor je klaar! En er is eventueel een woning beschikbaar!

Dit bedrijf heeft meerdere locaties en elke koffiepauze om 10.00 uur komen al je collega’s naar de hoofdlocatie om samen een kop koffie te drinken!
Ook gezelligheid is gewaarborgd.

Reageer

Ben jij de Bedrijfsleider die wij zoeken, heb jij interesse in deze vacature en/of wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct

Breng andere op de hoogte

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Telegram
Print

Overige vacatures

Logistiek Medewerker (24-40 uur)

Ben jij het logistieke talent wat wij zoeken? Of in ieder geval leergierig en gemotiveerd om dat te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Support Medewerk(st)er

Ben jij enthousiast en heb jij een oplossingsgerichte instelling? Dan is de volgende vacature iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar een Support Medewerk(st)er voor een automatiseringsbedrijf voor de agrarische sector.

Allround Dierverzorger Varkenshouderij

Wil jij aan de slag in een splinternieuwe stal?
Dan ben je hier aan het juiste adres!
Voor een vleesvarkens bedrijf in regio Lochem (Gelderland) zijn wij op zoek naar een Allround Dierverzorger

Administratief medewerk(st)er (24-40 uur per week)

Voor een familiebedrijf welke gespecialiseerd is in handel en transport van vee zijn we op zoek naar een:
Administratief medewerk(st)er (24-40 uur per week)
Hier wil je werken als je op zoek bent naar een afwisselende baan, affiniteit hebt met de agrarische sector en houdt van gezelligheid!

Allround Greenkeeper

Voor een groen-aannemer welke actief is door heel Nederland, zijn we op zoek naar een Allround Greenkeeper voor de regio Eindhoven – Tilburg. Zij verzorgen het onderhoud aan sportvelden en golfbanen en zijn op zoek naar jou.

Meewerkend Voorman Boomkwekerij

1 Team = 1 Taak! Hier doen we alles samen!

Deze opdrachtgever handelt in bomen en planten, hier is het assortiment niet standaard, maar exclusief. Je kijkt je ogen uit! En nu zoeken ze een Meewerkend Voorman (Boomkwekerij)

Uiteraard zijn we sociaal