Chauffeur (CE + code 95)

Vacature

Chauffeur (CE + code 95)

Lijkt jou het wat om je bezig te houden met het (agrarisch) transport in een vooruitstrevende onderneming? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functie:

Chauffeur (CE + code 95)

Aantal uren:

Fulltime

Regio

De Peel / Oost Brabant

Functie / Omschrijving

Dit familiebedrijf is een innovatieve, internationale speler in de agrarische sector op gebied van varkenshouderij, biogas, zonne-energie en akkerbouw.

Wat ga je doen?
Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor de transport van mest of digistaat. Het is erg belangrijk om de vrachtwagen correct te laden en te lossen en hierbij de nodige vrachtdocumenten op te stellen en af te handelen. Je werkt veelal zelfstandig en hebt contact met de klant. De communicatie verloopt rechtstreeks met de bedrijfsleider. Indien nodig ga je werkzaamheden uitvoeren bij de biogasinstallatie.

Wij verwachten van jou:
– In bezit van vrachtwagenrijbewijs CE en een geldige code 95
– Je bent flexibel en gemotiveerd
– Je hebt ervaring als chauffeur
– Je kunt zelfstandig werken

Wij bieden

* Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden bij een mensgericht familiebedrijf
* Een marktconform salaris

Reageer

Interesse in deze vacature en/of wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct

Breng andere op de hoogte

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Telegram
Print

Overige vacatures

Allround medewerker varkenhouderij

Van A tot Z betrokken zijn in de varkenshouderij? Voor een veelzijdig familiebedrijf die bestaat uit een varkenshouderij en een akkerbouwtak gevestigd regio de Kempen zijn wij op zoek naar een Allround medewerker.

Operator Logistiek

Voor een vooruitstrevend pluimveebedrijf zijn wij op zoek naar een Operator Logistiek

Keukenmonteur

Voor een bedrijf dat zich richt op het monteren van keukens van een grote Zweedse woonwinkel, waarvan we de naam niet noemen, zijn wij op zoek naar een handige Harrie (of Bert of…).

Kraamstalmedewerker 700 zeugen

Voor een jonge ondernemer in regio Boxmeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste kraamstalmedewerker. Het bedrijf telt 700 zeugen

Uiteraard zijn we sociaal

Meer vacatures