Medewerk(st)er Kraamstal (parttime/fulltime)

Vacature

Medewerk(st)er Kraamstal (parttime/fulltime)

Ben jij een echte dierenvriend?
En houd je ervan om met varkens te werken?

Geen ervaring? Geen probleem!
Mocht je wel ervaring hebben, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Voor een familiebedrijf in regio Uden zijn wij op zoek naar een:
Medewerk(st)er Kraamstal (parttime / fulltime)

Functie:

Medewerk(st)er Kraamstal

Aantal uren:

Parttime / Fulltime

Regio

Uden - Elsendorp

Functie / Omschrijving

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s zorg jij voor de dagelijkse verzorging voor de pasgeboren biggetjes en de zeugen. Denk hierbij aan het uitvoeren van diverse controles (voer, gezondheid etc) en het bijhouden van de administratie voor de resultaten van de dieren. Hier wordt secuur gewerkt en het is belangrijk dat je veel aandacht hebt voor hygiëne.

Wie ben jij?
Iemand die blij wordt van het werken met varkens! Wel of geen ervaring in de varkenshouderij is niet van belang, we vinden het veel belangrijker dat je dit graag doet! We leren je de kneepjes van het vak!

Onze medewerker Kaylee had geen ervaring in de varkenshouderij, maar ze heeft haar droombaan gevonden! Lees hier haar verhaal:

Waar zal ik eens beginnen? Ik zal me allereerst even voorstellen. Ik ben Kaylee 28 jaar oud. Laat ik jullie even mee nemen in hoe het begon en hoe ik hier terecht ben gekomen. Ik heb de afgelopen acht jaar gewerkt als verkoopmedewerkster in een bakkersbedrijf. Toen dit ten einde liep, wilde ik een nieuw avontuur aan gaan. Iets uitdagends, want voor mij is niks te gek! Dus ben ik volop gaan solliciteren. En kwam ik ook uit op de vacature ‘gezocht stallen schoonspuiten in een varkensstal’. Ik dacht bij me eigen: “oww leuk, dan kan ik alles schoon maken, maar nog leuker… dan ben ik bij de varkens.” (I love varkens).

Ik heb gelijk gesolliciteerd en de volgende dag werd ik gebeld door Agro-Connect. We hadden een heel leuk gesprek en hij vertelde mij dat hij iets anders had voor mij. Ik was super nieuwsgierig geworden naar wat hij voor mij in petto had! Of ik misschien niet interesse had in de kraamstal met allemaal biggen! ”JÁÁÁ TUURLIJK”, dacht ik gelijk. Tegelijkertijd dacht ik ook: “ik heb hier helemaal geen ervaring in en moet ik hier niet voor geleerd hebben?!”

Maar zoals ik hier boven al aan gaf, niks is voor mij te gek en ik ben dus dit avontuur aan gegaan. Eerst heb ik twee proefdagen meegedraaid. Ik was helemaal om. Dit is wat ik wil en dit wil ik heel graag gaan leren!!

We zijn nu ondertussen een aantal maanden verder en ik wil hier de rest van me leven blijven werken, want is dit een mooi en dankbaar beroep. Wat word ik elke ochtend gelukkig als ik binnenkom en weer met de varkens bezig kan zijn. Dat ze je al herkennen en gelijk naar je toe komen. Of dat ik biggen te wereld zie komen. En er zijn nog zoveel andere mooie dingen om te doen, maar dan ben ik morgen nog aan het vertellen!

Het is hard werken, maar je krijgt er echt iets moois voor terug. In de afgelopen maanden heb ik super veel geleerd en nog elke dag leer ik nieuwe dingen. Ik ben Agro-Connect en mijn werkgever ook mega dankbaar voor deze kans, want wat is dit een droombaan. Ik hoop dat ik voor altijd op dit plekje mag blijven werken en hier oud kan worden!

Wij bieden

Je gaat aan de slag in een klein team bij een modern bedrijf met korte lijnen in een informele sfeer. Ook dien je weekenddiensten mee te draaien, dit is niet elk weekend en in het weekend dienen alleen de belangrijkste taken uitgevoerd worden, dus je werkt dan ongeveer 2,5 uur per dag. Marktconform salaris passend bij je ervaring.

Reageer

Is dit mooie werk iets voor jou?
Interesse in deze vacature en/of wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct

Breng andere op de hoogte

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Telegram
Print

Overige vacatures

Medewerker Kwekerij

Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het kweken van bomen, struiken en sierstruiken zijn wij op zoek naar een
Medewerker Kwekerij (fulltime/parttime)

Bedrijfsleider Vleesvarkens

Wil jij aan de slag in een splinternieuwe stal?
Dan ben je hier aan het juiste adres!
Voor een vleesvarkens bedrijf in regio Lochem (Gelderland) zijn wij op zoek naar een Bedrijfsleider Vleesvarkens

Medewerker Technische Dienst (parttime/fulltime)

Ben jij technisch goed onderlegd?
Ben jij op zoek naar een afwisselende functie?
Lees dan snel verder…
Voor een opdrachtgever in regio De Kempen zijn wij op zoek naar een: Medewerker Technische Dienst

Uiteraard zijn we sociaal

Meer vacatures