Training

Individuele training

Bijscholing via KPV

Soms is er op individueel niveau behoefte aan bijscholing. Als dat zo is, dan zorgt Agro-Connect ervoor dat de medewerker de benodigde cursussen kan volgen bij de Stichting Kwalitatief Personeel in de Varkenshouderij (KPV). Peter van Kerkhof, eigenaar van Agro-Connect, zit in de agendacommissie bij de Stichting KPV en daardoor weet hij precies welke cursussen er worden aangeboden. 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Agro-Connect vindt het belangrijk dat al zijn werknemers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de agrarische sector. Daarom organiseren we maandelijks een relevante, gratis studieavond voor al onze werknemers. Tijdens deze avonden wordt altijd één thema besproken. De onderwerpen variëren van ventilatie-technieken tot kraamstalmanagement. De studieavonden worden gehouden door experts uit het veld.

Tijdens een training wordt niet alleen de theorie besproken, maar gaat de hele groep ook de stal in om te kijken hoe de zaken naar de praktijk gebracht kunnen worden. Rode draad tijdens de trainingen: hoe kan de dagelijkse gang van zaken op een agrarisch bedrijf beter, duurzamer of efficiënter georganiseerd worden? 

Actuele
vacatures

Helaas niets meer te zien

Recent
Nieuws

Waarom je kiest voor

Agroconnect

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.